Nyt website

Man skal tage sig af mange meget forskellige ting, når man er selvstændig. Og her små to år efter, jeg startede op i mit lille firma, er der stadig mange nye glæder og udfordringer. En af dem har længe spøgt som et hængeparti: Man bør jo have et website. Det har jeg hygget mig med i arbejdsdagene her den seneste uges tid.

Det har været en af de opgaver, som jeg må indrømme, jeg har haft lidt svært at finde tid til at prioritere. Jeg ville nemlig gerne selv lave det, for jeg har arbejdet med at bygge websites for længe siden, dengang da verden måske var lidt enklere på det område.

Der er i hvert fald en stor forskel på at sidde og hygge sig med Dreamweaver 4, som jeg gjorde dengang for næsten 20 år siden, og så til nu, hvor jeg prøver mig frem i WordPress. I mine øjne er det ikke lettere, nok heller ikke sværere, det er bare anderledes. Og så skal det kunne noget andet og mere end dengang.

Jeg har bl.a. lært, at det stadig er sjovt og spændende at sidde og rode med sit website, hvis man kan finde tid til det. Nu har jeg bygget et foreløbigt website, og for mig er det tilfredsstillende at lave det selv og se, at der nu er noget, der da i hvert fald virker. Og som kan udbygges efter behov og sikkert også helt redesignes senere hen.

Jeg har nu bl.a. lavet en side med mine plakater med Legends of Music, som kan købes, og som snart bliver udvidet med et nyt oplag med flere motiver. Det kommer der snart mere om 😊