Blog

Nye motiver i serien Legends of Music by Martin Simonsen

Over de seneste uger har jeg været i gang med mine penselpenne og lidt andet tegneudstyr og skabt en række nye motiver i serien af plakater med håndtegnede portrætter af spændende musikere – Legends of Music by Martin Simonsen.

Jeg er derfor stolt af, at jeg nu har modtaget seks nye motiver fra trykkeren, så de dermed er blevet forvandlet til plakater og mindre tryk, som fx kan bruges som postkort og miniplakater.

Serien består nu af portrætter af 12 forskellige musikalske personligheder. Hop gerne over på min side med plakater til salg og se alle 12 motiver: Plakater til salg

Jeg er ret vild med at tegne med penselpen, fordi det giver mulighed for at skabe en meget organisk streg, som er rig på både detaljer og atmosfære. Det er til stadighed inspirerende at dyrke og forfine teknikken og videreudvikle sit eget personlige udtryk.

Det glæder mig virkelig meget, at det nu kommer ud og skaber glæde for flere end bare mig 😊 Både de nye og de tidligere motiver er blevet taget rigtig godt imod, og flere af dem hænger allerede nu og skaber glæde og musikalitet ude i hjem og på arbejdspladser.

Nyt website

Man skal tage sig af mange meget forskellige ting, når man er selvstændig. Og her små to år efter, jeg startede op i mit lille firma, er der stadig mange nye glæder og udfordringer. En af dem har længe spøgt som et hængeparti: Man bør jo have et website. Det har jeg hygget mig med i arbejdsdagene her den seneste uges tid.

Det har været en af de opgaver, som jeg må indrømme, jeg har haft lidt svært at finde tid til at prioritere. Jeg ville nemlig gerne selv lave det, for jeg har arbejdet med at bygge websites for længe siden, dengang da verden måske var lidt enklere på det område.

Der er i hvert fald en stor forskel på at sidde og hygge sig med Dreamweaver 4, som jeg gjorde dengang for næsten 20 år siden, og så til nu, hvor jeg prøver mig frem i WordPress. I mine øjne er det ikke lettere, nok heller ikke sværere, det er bare anderledes. Og så skal det kunne noget andet og mere end dengang.

Jeg har bl.a. lært, at det stadig er sjovt og spændende at sidde og rode med sit website, hvis man kan finde tid til det. Nu har jeg bygget et foreløbigt website, og for mig er det tilfredsstillende at lave det selv og se, at der nu er noget, der da i hvert fald virker. Og som kan udbygges efter behov og sikkert også helt redesignes senere hen.

Jeg har nu bl.a. lavet en side med mine plakater med Legends of Music, som kan købes, og som snart bliver udvidet med et nyt oplag med flere motiver. Det kommer der snart mere om 😊