Nye motiver i serien Legends of Music by Martin Simonsen

Over de seneste uger har jeg været i gang med mine penselpenne og lidt andet tegneudstyr og skabt en række nye motiver i serien af plakater med håndtegnede portrætter af spændende musikere – Legends of Music by Martin Simonsen.

Jeg er derfor stolt af, at jeg nu har modtaget seks nye motiver fra trykkeren, så de dermed er blevet forvandlet til plakater og mindre tryk, som fx kan bruges som postkort og miniplakater.

Serien består nu af portrætter af 12 forskellige musikalske personligheder. Hop gerne over på min side med plakater til salg og se alle 12 motiver: Plakater til salg

Jeg er ret vild med at tegne med penselpen, fordi det giver mulighed for at skabe en meget organisk streg, som er rig på både detaljer og atmosfære. Det er til stadighed inspirerende at dyrke og forfine teknikken og videreudvikle sit eget personlige udtryk.

Det glæder mig virkelig meget, at det nu kommer ud og skaber glæde for flere end bare mig 😊 Både de nye og de tidligere motiver er blevet taget rigtig godt imod, og flere af dem hænger allerede nu og skaber glæde og musikalitet ude i hjem og på arbejdspladser.